Apartmani Pefkohori

Vila Kostas

Polihrono se nalazi na prvom prstu poluostrva Halkidiki, oko 100 km jugoistočno od Soluna u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetaciom. Poseduje veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je posebno pogodno za decu.

Vila "Kostas"

Nalazi se na oko 20 m od plaže.Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studiima na spuštenom prizemlju, prvom i drugom spratu. Svaki studio ima kuhinju, opremljenu sa posuđem za predviđen broj osoba, kupatilo, terasu,TV.Objekat poseduje klima uređaj, čije je korišćenje uključeno u cenu aranžmana.

Prevoz:

Prevoz je organizovan autobusima turističke klase (visokopodni, sa klimom, audio-video opremom,).Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz tabele. Polazak autobusa iz Novog Sada u 17:00h sa parkinga Železničke stanice,kod Lokomotive a u18:30h sa parkinga preko puta buvlje pijace na Novom Beogradu.Povratak je u popodnevnim časovimA. Deca do 2 godine ne plaćaju prevoz i nemaju sedište u autobusu.

Plaćanje aranžmana se vrši isključivo u dinarima-po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja

Plaćanje:

Putna isprava:

Svaki putnik je u obavezi da proveri važnost svoje putne ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti kopiju pasoša. Za državljanine Srbije, koji poseduju crveni, biometrijski pasoš nije potrebna viza. Ostali su u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Napomena:

Ulazak u sobe je prvog dana boravka posle 14:00h, a iste se napuštaju poslednjeg dana boravka u 09:00h (po lokalnom vremenu) Međunarodno zdravstveno osiguranje se može dodatno kupiti u agenciji. Cena je garantovana za uplaćeni deo aranžmana, a promenljiva je za neuplaćeni deo samo u slučaju promena na monetarnom tržištu.